Kurssialueelle liittyminen


Hanna Matomäki on konetekniikan insinööri ja tuotantotalouden diplomi-insinööri (TTY). Hän on vuodesta 1998 lähtien toiminut offshore -teollisuuden kansainvälisissä rakennusprojekteissa sekä vuodesta 2015 alkaen meri- ja maatuulivoiman rakennusprojekteista eri rooleissa. Sittemmin hän on työskennellyt Kvaernerilla ja Aker Solutionsilla projektitehtävissä ja vuodesta 2020 Aker Solutions Finland Oy:n toimitusjohtajana. Hän toimii edelleen myös yhtiön sisäisissä projekteissa ja asiakasprojekteissa asiantuntijana ja osallistuu yhtiössä uusiutuvien energiamuotojen liiketoiminnan kehittämiseen.

Teemapäivä nro 8 (ap)

Torstai 19.10.2023

Sisältö

Tavoitteet

Kouluttaja

Näkökulmia merituulivoima-puistojen rakentamista koskeviin logistiikkaratkaisuihin

 

klo 8:30 – 10:00 (1,5 h)

 

 

 

Merituulivoimarakentamisen vaiheet ja operointi logistisesta näkökulmasta, rakentamisen logistiikkaan vaikuttavat tekijät erilaisilla toteutuskonsepteilla ja erilaisissa ympäristöissä ja olosuhteissa. Katsaus rakennusprojektin eri toimijoiden tyypillisiin rajapintoihin logistiikan näkökulmasta.

 

Tavoitteena on, että osallistujille syntyy yleiskuva merituulivoimahankkeen rakennusprojektin toteutuksen logistiikasta eri vaiheissa ja erilaisissa operaatioissa.

 

Asiantuntijaluento

 

Hanna Matomäki

Aker Solutions

Merituulivoimapuistojen rakentamiseen liittyvät perustusratkaisut

 

klo 10:15 – 11:45 (1,5 h)

 

 

 

 

 

Merituulivoimapuistojen perustaminen ja miten Enersense Offshore on kyennyt tuotteistamaan ja hyödyntämään maalla tapahtuvan rakentamisessa käytettäviä teollisen toiminnan perusratkaisuja sekä tuotannossa että erilaisissa logistiikkajärjestelyissä.

 

 

Tavoitteena on se, että koulutukseen osallistuville syntyy kokonaisvaltainen käsitys tuulivoimaloiden rakentamiseen sekä asennukseen liittyvistä perusratkaisuista sekä millaisella laivakalustolla saavutetaan paras kokonaistulos tuulivoimapuistojen tehokkaassa rakentamisessa.

 

Asiantuntijaluento

 

Petri Tähkänen

Enersense Offshore Oy



Vierailijat eivät pääse tälle kurssille. Kirjaudu sisään.